Karierni center

Postavljanje ciljev

Razvijanje kariere je v prihodnost usmerjena in ciljno naravnana dejavnost, ki jo prepletata načrtovanje ter uresničevanje karierne poti. Načrtovanje je za vsakega edinstven, ponavljajoč niz zavestnih in nenaključnih odločitev. Kariera se z vsako pridobljeno izkušnjo vrašča v človekovo osebnostno identiteto. Z uresničevanjem postavljenih kariernih ciljev spodbujamo lasten razvoj, identificiramo sposobnosti, zmožnosti in interese, razvijamo potenciale na osebnostnem in strokovnem področju ter ustvarjamo varno in stabilno okolje.

Smo zanesljiv sopotnik na poti soočanja z neznanim in osmišljanja posameznih kariernih korakov. V kariernem centru sledimo poti uresničevanja kariere, ki vas na podlagi preteklih izkušenj usmerja v prihodnost in spodbuja aktivno vključenost.

Načrtovanje vaše kariere  poteka na način, da boste s strokovno pomočjo:

  • Določili karierne cilje
  • S pomočjo kariernega coachinga in ob podpori svetovalca boste sami načrtovali svojo lastno kariero. Pri tem vas bo svetovalec strokovno usmerjal.

Vaš razvoj bo ob skupnem sodelovanju, ob vašem osebnem prispevku in s pomočjo strokovne podpore izdelan »na ključ«. Naključij ni, zato tudi vaš uspeh  ne bo plod naključij,  temveč plod trdela, sistematičnega dela.


Želite biti obveščeni o vseh aktualnih dogodkih na VEC-u?

Prijavite se na naše e-novice.