Višja šola

Uvodne besede

Pozdravljeni na spletnih straneh zavoda ViŠR.

Znanje, spretnosti, veščine, kontakti ter  reference, so pogoj za  odpiranje vrat do  zaposlitve. Pridobivanje vsega naštetega vam omogočamo prav v zavodu ViŠR.

Ko smo se odločali za ustanovitev nove institucije, smo imeli pred seboj izziv, da ustvarjamo nekaj dobrega, koristnega za tiste, ki nam zaupajo, za katere se bomo trudili in prizadevali, da se jim s pomočjo nas odprejo vrata v svet  zaposlitvenih priložnosti.  

Zavedamo se, da je uspešnost študentov odvisna ne samo od pridobljenega strokovnega znanja, temveč tudi od možnosti pridobivanja konkretnih praks, zato to možnost podpiramo in omogočamo.  Vse napore vlagamo v inovativne pristope, v sodobne interaktivne načine poučevanja, s povdarkom  na pridobivanju praktičnih izkušenj. Vsakega študenta usposabljamo v strokovnega, odgovornega posameznika, ki je pripravljen delati v timu, v sodobnem dinamičnem svetu. Nenehno posodabljamo metode poučevanja, vspodbujamo napredek, kreativnost, razumevanje in željo po doseganju ciljev. 

Višješolski študijski program Računovodstvo.  Na  podlagi številnih anket ter intervjujev s podjetji, ki računovodsko storitev nudijo ali pa potrebujejo,  ugotavljamo, da obstoječa ponudba ne zadovoljuje potreb računovodenja v podjetjih. Zato smo se odločili in pripravili izpopopolnjen program.  Vsi zaposlovalci stremijo k zaposlovanju najboljših. Pričakujejo zanesljive, vešče, samoiniciativne sodelavce, sposobne delati v timih, z veliko podjetniških, vodstvenih in  komunikacijskih veščin. Posebno skrb zato posvečamo višanju teh kompetenc. Spremljamo razvoj stroke ter sodelujemo s podjetji in drugimi organizacijami. Študij je interaktiven vzpodbujamo izmenjavo izkušenj, prilagajamo vsebine in vključujemo novosti. Predavatelji posredujejo učno snov, svoje  znanje, izkušnje na razumljiv, praktičen način.

 

Ravnateljica zavoda ViŠR


Želite biti obveščeni o vseh aktualnih dogodkih na VEC-u?

Prijavite se na naše e-novice.