Pogosta vprašanja

02.02.2017

Imate vprašanje? Odgovarjamo na nekaj najbolj pogostih vprašanj.

Zakaj izbrati prav to šolo?

Program je rezultat več let razvoja in izkušenj pri pripravi več računovodskih programov izobraževanja in usposabljanja. Sodelovanje predavateljev, stroke, delodajalcev in razvojnikov je obrodilo rezultat. Pripravili smo program, ki omogoča, da pridobite ustrezne kompetence za opravljanje operativnega in samostojnega dela v računovodstvu. Usposobili se boste za samostojno in timsko delo. Več nformacij ....

Kako se vpišem?

Prijavni obrazec dobite na spletni strani Višješolske prijavne službe . Izpolnite ga in pošljite na Višješolsko prijavno službo Šolski center Celje, Pot na Lavo 22, 3000 Celje.  Dodatno pa vas prosimo, da en izvod natisnite in pošljite na Zavod VEC, Kardeljeva ploščad 1, 1000 Ljubljana.

Želite več informacij, kontaktirajte nas

Ali lahko uveljavljam že pridobljeno znanje?

Seveda, možnosti priznavanja so, v kolikor se vsebine predmetov ujemajo. Posamezni predmet se vam lahko prizna delno ali v celoti. Priznani predmeti ne znižujejo šolnine.  

Kdaj potekajo predavanja?

Predavanja potekajo dva krat tedensko. med tednom, ob popoldnevih.  

Ali so predavanja obvezna?

Udeležba na srečanjih ni obvezna, jo pa glede na dosedanje izkušnje zelo priporočamo. Na srečanjih se omogoča pridobivanje in izmenjavo znanj, prihaja  do interakcije med sošolci, predavatelji ter predstavniki gospodarskih in negospodarskih družb.  Prav mreže pa so tiste, ki vam v praksi zagotavljajo hitrost in uspešnost.

Cena študija

Cena letnika je 1500 eur. Možno je najeti kredit, višina obroka je cca 50 eur.

Več odgovorov na vaša vprašanja?


Želite biti obveščeni o vseh aktualnih dogodkih na VEC-u?

Prijavite se na naše e-novice.